Blog |
28 September 2021

Combineer digitaal met persoonlijk advies

Klassieke maatschappijen kunnen de trein uiteraard niet missen en zetten sinds kort ook in op digitale aanwezigheid via samenwerkingen met digitale spelers of via eigen innovatieve oplossing. Zo beginnen verzekeraars ondertussen producten aan te bieden die enkel online kunnen afgesloten worden.

Combineer digitaal met persoonlijk advies

Het onderzoek concludeert eveneens dat mensen en bedrijven meer intentie hebben om bepaalde verzekeringen af te sluiten. Verzekeringsnemers zoeken een betere ‘CARE – Convenience (gemak) – Advice (Advies) – Reach (Bereik)’ in hun verzekeraar.

Wij bij verzekeruwwinkel.be zijn overtuigd van een digitale aanpak, maar blijven steevast inzetten op persoonlijk contact. Zo kan je eenvoudig je offerte digitaal bekomen. Daarna nemen we de tijd om deze met jou face-to-face te bespreken. Ook na de opstart van 

Op die manier zetten we een ook in op ‘CARE’ door jouw gemak voorop te stellen via snelle offerteaanvraag en korte opvolging, bieden we advies waar nodig en zijn we zowel online als persoonlijk te bereiken.

Goed om weten
Bovendien stegen volgens de Global Insurance Market Index de verzekeringstarieven in 2021 al tot 15% in bepaalde takken. Het loont dus zeker de moeite om je verzekeringspakket even onder de loep te laten nemen.
Gratis vrijblijvende
offerte?

We maken met plezier een gratis en vrijblijvende offerte voor je op. Zo heb je meteen een overzicht van je verwachte kosten. 

Nog niet helemaal overtuigd? We staan je graag te woord!