Blog

blijf op de hoogte over onze activiteiten
Blog
|02 December 2021
De winterperiode is een drukke periode, niet alleen voor jou als winkelier, maar ook voor dieven en dievenbendes. Zij maken gretig gebruik van de korte en vaak donkere dagen om in winkels hun slag te slaan. Ook al ben je goed beschermd tegen inbraak en heb je een goede preventie, met bijvoorbeeld een alarmsysteem, een inbraak en bijhorende diefstal gaat vaak heel snel en men is er niet steeds op uit op grote buiten te grabbelen.
Lees verder
Blog
|10 November 2021
Kunnen jouw klanten al mobiel betalen in je winkel? Het lijkt vanzelfsprekend, maar veel zelfstandige winkeliers bieden die mogelijkheid nog niet aan. Nochtans biedt het voor jou als winkelier heel wat voordelen!
Lees verder
Blog
|29 October 2021
De natuurramp die half juli het oosten van ons land zwaar teisterde, ligt nog vers in het geheugen. De aangerichte schade wordt enkel voor Vlaanderen alleen al geschat op meer dan 100 miljoen euro. Veel slachtoffers stelden zich de vraag: ‘Komt de brandverzekering tussen?’
Lees verder
Blog
|28 September 2021
Meer en meer verzekeringsklanten overwegen om verzekeringen af te sluiten bij nieuwe digitaal aanwezige verzekeraars, zo blijkt uit een recent onderzoek van Capgemini en Efma. Deze online verzekeraars leggen extra nadruk op klantenervaring en bieden stilaan ook meer personalisatie.
Lees verder
Blog
|28 May 2021
Je winkel uitbreiden of je naamsbekendheid vergroten? Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk met een webshop. Via platformen als WooCommerce en Shopify kan je heel snel een eigen webshop opzetten. Maar wat met de verzekeringen voor je webshop? Moet je bestaande verzekeringen aanpassen of sluit je best bijkomende verzekeringen af? Onze experten zochten het uit.
Lees verder
1 - 5 van 9
1
2