Wie zijn we?

Verzekeruwwinkel.be is een specifiek verzekeringspakket, ontwikkeld door Le Doux & Mortelmans. Le Doux & Mortelmans is een verzekeringsmakelaar voor zelfstandigen en kmo’s uit Kortrijk.

Verzekeruwwinkel.be werd speciaal ontworpen voor, en op maat van, de zelfstandige retailer – met of zonder vennootschap. Of het nu gaat om een kleding- of accessoirewinkel, een bloemenwinkel, elektronicazaak of zelf een reisbureau, … Het pakket kan volledig op maat samengesteld worden.

Ondernemen met een gerust gemoed.

Net omdat het pakket volledig rondom jouw noden kan opgebouwd worden, laat het je als ondernemer toe om enerzijds de kosten te drukken en anderzijds dekkingen uit te breiden waar je dat zelf wenst. Van kostenefficiëntie gesproken! Zo kan je met een gerust gemoed ondernemen en je activiteit met volle aandacht uitvoeren.

Alle relevante verzekeringstakken werden voor jou in een eenvoudig en transparant overzicht gebundeld. Zo kies je zelf de takken die je onderschrijft.

Bekijk ons team

Maak kennis met onze experts.

Stijn Moreau

Met een volle rugzak ervaring in verzekeringen, ontwikkelde Stijn dit verzekeringspakket voor de retailsector. Bedrijfsverzekeringen en risicomanagement kennen voor hem geen geheimen. Ook als preventieadviseur staat hij je graag met raad en daad bij!

Bjorn Decock

Na zijn studies ging Bjorn meteen aan de slag in de verzekeringssector. Als risk consultant maakt hij je graag wegwijs in je verzekeringsdossier. Een vraag over de mogelijke risico’s van je zaak? Bjorn weet er wel raad mee!

Le Doux & Mortelmans BV
President Kennedypark 1a
B-8500 Kortrijk

www.ld-m.be
T 056 43 87 39

FSMA: 26201A
BE 0405.482.863