Blog |
02 December 2021

Vergeet een waarborg diefstal niet bij je brandverzekering

De winterperiode is een drukke periode, niet alleen voor jou als winkelier, maar ook voor dieven en dievenbendes. Zij maken gretig gebruik van de korte en vaak donkere dagen om in winkels hun slag te slaan. Ook al ben je goed beschermd tegen inbraak en heb je een goede preventie, met bijvoorbeeld een alarmsysteem, een inbraak en bijhorende diefstal gaat vaak heel snel en men is er niet steeds op uit op grote buiten te grabbelen.

Vergeet een waarborg diefstal niet bij je brandverzekering

Binnen de brandverzekering van je gebouw heb je de aanvullende waarborg diefstal die een financiële tegemoetkoming voorziet wanneer je slachtoffer bent van een diefstal in jouw winkel.

Wij bij verzekeruwwinkel.be weten dat dieven wellicht nooit met jouw gehele voorraad of inhoud van de winkel gaan lopen. Vandaar dat we de waarborg diefstal moduleerbaar hebben gemaakt waarbij je de keuze hebt tussen een aantal percentages om jouw inhoud te verzekeren tegen diefstal. Op die manier geniet je van een interessante premie en ben je voor een vastgelegd gedeelte van je inhoud verzekerd tegen diefstal.

Gratis vrijblijvende
offerte?

We maken met plezier een gratis en vrijblijvende offerte voor je op. Zo heb je meteen een overzicht van je verwachte kosten. 

Nog niet helemaal overtuigd? We staan je graag te woord!