Brandverzekering

Zowel als eigenaar of als huurder van een handelspand neem je best een brandverzekering. Want deze verzekert meer dan alleen brandschade.

De bandverzekering dekt ook:

  •  Waterschade 
  • Aanrijdingen door voertuigen
  • Glasbraak en stormschade
  • Vandalisme
  • Arbeidsconflicten 
In de praktijk: Je winkel heeft waterschade door een lek. Je toonbank is hierdoor beschadigd en een deel van je koopwaar is niet meer verkoopbaar. De brandverzekering voorziet een tussenkomst voor de eigen geleden schade. 

Als huurder zal je vaak gebonden zijn aan een huurcontract. Dit bepaalt dat er een brandverzekering 'huurdersaansprakelijkheid' opgesteld moet worden. Hierdoor bescherm je jouw verantwoordelijkheid bij schadegevallen.

Brandverzekering

Alle risico’s elektronica

Alle Risico’s Elektronica is een uitbreiding op de brandverzekering. Deze dekt schade aan je elektronische toestellen. Denk maar aan je smartphone, laptop, kassa, airco… 

In de praktijk: Via een tablet kunnen klanten hun klantenkaart scannen. Als een klant onvoorzichtig is, en de tablet laat vallen, dan voorziet deze uitbreiding een vergoeding voor het defecte toestel. 

Bijkomende en optionele waarborgen

Diefstal

De waarborg diefstal voorziet een vergoeding als je slachtoffer wordt van inbraak en er goederen gestolen worden.

Bedrijfsschade

Wanneer je je winkel een tijdje moet sluiten, door bijvoorbeeld brandschade, kan de waarborg 'bedrijfsschade' een tussenkomst voorzien. Dit dekt (een deel van) de omzet die je misloopt tijdens de sluiting.

Geldverzekering

Betalen je klanten soms met cash geld? Dan kan een geldverzekering een interessante uitbreiding zijn. Met deze verzekering is je cash geld beschermd tegen diefstal en tijdens het transport ervan. Ook als je na betaling vaststelt dat het om vals geld gaat, ben je beschermt tot € 2 000. Bovendien is er voor deze uitbreiding geen vrijstelling voorzien.

Interesse in
deze verzekering?

Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder! Of vraag een vrijblijvende offerte aan.